Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sárgabarackos piskóta


Hozzávalók: 

6 tojás 

6 evőkanál D-Life szénhidrátcsökkentett süteménykeverék 

6 evőkanál D-Life eritrit a piskótába

3 evőkanál D-Life eritrit a barackhoz 

fahéj (ízlés szerint)

vaníliaaroma (ízlés szerint)

kb. 30 dkg sárgabarack (ízlés szerint) 

 

Elkészítési idő: 35 perc

 

Elkészítés: 

A friss barackokat meghámozzuk és felkockázzuk, majd három evőkanál eritrittel és egy kis fahéjjal feltesszük a serpenyőbe. Kb. 5-10 percig főzzük, hogy sűrű legyen. 

A tojásokat szétválasztjuk, és felverjük a fehérjét. A tojás sárgájához pedig hozzáadjuk az édesítő felét és a vaníliaaromát, míg a másik felét a habhoz adjuk, majd a kettőt összekeverjük ügyelve arra, hogy a hab ne törjön meg. Ezután hozzákanalazzuk a lisztet, és az egészet összekeverjük.

A kész elegyet csatos tortaformába öntjük, és elegyengetjük a piskóta tetejét, hogy sima legyen. A barackos masszát ráöntjük, és egyenletesen elosztjuk. A piskótát 25-30 percre előmelegített 180°-os sütőbe helyezzük. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Édes sütemények