Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Rendezés:
Cikkszám: 20194
475 Ft

Ökológiai gazdálkodásból származó, csíráztatásra használható mustármag.

Fogyasztható vajas kenyérrel, levesekben, müzliben.

Erős ízű csíranövény, antibiotikus hatású. Tisztítja a nyálkahártyát.

Kiszerelés: 50 g

Cikkszám: 20195
475 Ft

"Napi vitaminadag csíranövényekből"

Bio retekmag csíráztatásra.

Raphanus sativum

A retek csíra felhasználható öntetekben, zöldséglevekben, mexikói ételekben, salátákban, szendvicsekben, levesekben. Az ételeknek pikáns, csípős ízt kölcsönöz.

Cikkszám: 14172
420 Ft
Gyomorrontásban és székrekedésben 3 hónapos kortól ajánlott. Székrekedés, gyomorhurut, valamint a bélhurut enyhébb formái: vírusos, baktériumos fertőzések romlott, fertőzött étel és ital fogyasztás esetén.
Cikkszám: 21182
999 Ft

A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki a földből, így újra teremni tud és nem kell újra ültetni, vagyis egy megújuló cukorforrás. Ez nem csak gazdaságossá teszi a nádcukor termelését, de környezetvédelmi szempontból is hasznos.

A nádcukrot a növény húsos szárában található nedvből nyerik, feldolgozása során nem használnak semmilyen adalékanyagot. A folyamat során különválik a finom, kristályos cukor és a melasz (ezt a mellékterméket később a rum gyártásához használják fel), de a színanyagok egy része megmarad a cukorkristályokba zárva, ennek köszönheti a cukor a különleges, kellemes színét. Minél több színanyag marad a cukorban, annál karakteresebb az íze és aromája.

   
   
Cikkszám: 32013
475 Ft
Réde Bio lucerna mag csíráztatásra

Kiváló vajaskenyérrel, salátákban, levesekhez. A csíra finom, zsenge növény ízű. Nagyon sok vitamint tartalmaz (A, B1, B2, C, D, E, H, K, kén), ásványi anyagokat (kálcium foszfor, vas, magnézium, kálium, cink, nátrium, mangán, bór). Rostanyaga serkenti az emésztést. Növényi hormon tartalma a női megbetegedések ellen hat. A benne lévő szaponin zsírbontó hatású.
 

Vetés: egész évben. Egy tányérhoz 1 evőkanál mag.

Hőmérséklet: kb 20°C

Öntözés: naponta kétszer

csírázási idő: 7 nap

Alkalmazás: Csíráztatás előtt mossuk meg jól a magokat, beáztatni nem szükséges. helyezzük a tálat vagy a csíráztató üveget világos, de ne napsütötte helyre. A lucerna magot csak 7 nap elteltével fogyaszthatjuk. A maghéjat együtt fogyasztjuk a csíranövénnyel. Csírázáskor finom bojtosgyökerek jelennek meg, de ezeket ne tévesszük össze a penésszel.


Miért környezetbarát, öko termék?

- Biogazdálkodásból származó termék

Kiszerelés: 30 g
Cikkszám: 46130
1.390 Ft

Kellően édes, maximálisan krémes mogyorókrém pálmaolaj, glutén- és hozzáadott cukor nélkül. A jóleső első falatot nem váltja fel a falási kényszer, ez teszi olyan különlegessé a Torras mogyorókrémet. Diabetikus, így cukorbetegek is bátran fogyaszthatják.

  • Gluténmentes
  • Pálmaolaj-mentes
  • Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
  • 10% mogyorót tartalmaz

Összetevők:

  • Édesítőszerek (maltit,  0,02% szteviol glikozidok)
  • Növényi olajok és zsírok (kókuszdió, napraforgó és (10%) mogyorómassza)
  • Teljes tejpor
  • Zsírszegény kakaópor
  • Laktószérum
  • Emulgeálószer (napraforgólecitin)
  • Mogyoróaroma
  • Természetes vanília aroma 
Cikkszám: 48047
395 Ft

SADU Vegetáriánus pástétom

Májkrém jellegű vegetáriánus pástétom. Akik nemrég váltottak életmódot, és hiányolják a gyermekkor megszokott ízeit, azok számára itt a megoldás.

  • májkrém jellegű
  • vegetáriánus
  • kárminmentes
  • praktikus
Cikkszám: 48701
455 Ft
Nutribella naranccsal és gyömbérrel ízesített, teljes kiőrlésű lisztből és kizárólag növényi eredetű alapanyagokból készült, élelmi rostokkal dúsított, élesztő, tartósítószer, telítetlen zsírsav és adalékanyag mentes, fruktózzal édesített diabetikus vegán keksz.
Cikkszám: 51001
475 Ft

"Napi vitaminadag csíranövényekből"

Bio vöröshagymamag csíráztatásra: Allium cepa

vöröshagymacsíra kiválóan fogyasztható vajaskenyérrel, salátákban, müzliben. Zsenge hagymaízű csíranövény.

Gyulladáscsökkentő, antiszeptikus és nyálkaoldó hatása van. Vértisztító. Enyhíti a gyomor- és bélpanaszokat. Sok vitamint (B1, B2, C) és ásványi anyagot tartalmaz (K, Ca, Mg, P, Fe).

Vetés: egész évben.

Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál mag elegendő.

A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: kb. 20°C fok, öntözés naponta.

csíráztatás megkezdése előtt javasolt a magot 4-8 órára beáztatni.

Csírázási idő: 10-14 nap.

Cikkszám: 53151
599 Ft

A kesudióból készült cukormentes konyhai főzőalap kiváló alternatív helyettesítője a tejszíneknek. Tökéletes szószokhoz, levesekhez, tésztákhoz. Savas összetevőkkel is kiválóan elkeverhető.
Használat előtt alaposan rázd fel.

Tárolási információ: száraz, hűvös helyen, felbontás után, hűtve tárolandó!

Cikkszám: 54021
485 Ft

A Kara kókusztermékek az Indonéziában, Szumátrában található buja ültetvényeken termő friss kókuszból készülnek.

Kiválóan alkalmas desszertek, levesek, jégkrémek, öntetek készítéséhez. Teljesen allergén mentes. A paleo konyha nélkülözhetetlen alapanyaga. 

Cikkszám: 54022
179 Ft
A Kara kókusztermékek az Indonéziában, Szumátrában található buja ültetvényeken termő friss kókuszból készülnek. A magok elvetésétől az érett kókusz feldolgozásáig minden lépést alaposan ellenőriznek és nyomon követnek. A szigorú kontrollnak köszönhetően garantálhatjuk, hogy kiváló minőségű kókusztermékek készülnek.


Kara kókuszkrém UHT
A legkorszerűbb technológiával a Kara létrehozta Önnek ultra magas hőfokon történő hőkezeléssel (UHT) készült és steril körülmények között csomagolt kókuszkrémet praktikus kiszerelésben.

Sikerült a legmagasabb étel higiéniai szintet elérni, anélkül, hogy ez a friss kókuszkrém minőségét és természetes ízét befolyásolná.

Használjuk fel főzéshez, ha ízletes és egyedi ételeket szeretnénk készíteni!

Felhasználási javaslat: leves, mártás, szósz, öntet, ital, smoothie, zselé, jégkrém
 

Keresés