Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
475 Ft (374 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 20194
Várható szállítás: 2024. április 04.

Ökológiai gazdálkodásból származó, csíráztatásra használható mustármag.

Fogyasztható vajas kenyérrel, levesekben, müzliben.

Erős ízű csíranövény, antibiotikus hatású. Tisztítja a nyálkahártyát.

Kiszerelés: 50 g

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

Réde Mustármag csíráztatásra

Fogyasztható vajas kenyérrel, levesekben, müzliben. Erős ízű csíranövény, antibiotikus hatású. Tisztítja a nyálkahártyát. Az epére és a májra kedvezően hat, csökkenti az emésztési zavarokat. Élénkítő, izomfájdalom enyhítő, vértisztító hatású.

Mustár mag csíráztatása

Vetés: egész évben. Egy tányérhoz 1 evőkanál mag.
Hőmérséklet: kb. 20 °C.
Öntözés: naponta kétszer.
Csíráztatási idő: 2-3 nap.
Alkalmazás: Csíráztatás előtt mossuk meg jól a magokat. Beáztatni nem szükséges. Helyezzük a tálat vagy a csíráztató üveget világos, de ne napsütötte helyre. A víz soha ne álljon a magokon! Mindig csepegtessük le, mivel könnyen berothadhat! Három nap után kész a csíranövény. A csírákat a zöld levélkék megjelenése előtt fogyasszuk. Hűtőszekrényben 1 hétig tárolható. Ismételjük meg hetente a csíráztatást, így folyamatosan friss vitaminhoz jutunk.

Miért környezetbarát, öko termék?

- Magyar termék
- Ökológiai gazdálkodásból származó, csíráztatásra alkalmas növényi mag

Kiszerelés: 50 g

Keresés