Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Céklás-áfonyás piskóta banán szeletekkel

Hozzávalók: 

6 evőkanál D-Life szénhidrátcsökkentett süteménykeverék 

6 tojás 

4 evőkanál D-Life eritrit

2 evőkanál D-Life vaníliás eritrit 

másfél cékla 

150g áfonya 

1 banán 

olívaolaj

 

Elkészítési idő: 45 perc

 

Elkészítés: 

A tojásokat szétválasztjuk, majd a sárgájához hozzáadjuk az eritrit felét. A tojás fehérjét félig felverjük, és hozzáadjuk az édesítőszer másik felét, illetve kemény habbá verjük. Ezután a kettőt összekeverjük, és hozzákanalazzuk a lisztet - ügyelve arra, hogy ne sérüljön a tojásfehérje. 

A céklát főtt, natúr állapotban beletesszük az aprítógépbe, hozzáadjuk az áfonya felét, összeaprítjuk, és hozzáadjuk a masszához, majd összekeverjük. 

A tepsit olívaolajjal kikenjük, és a masszát beleöntjük. A tetejére rászórjuk a maradék áfonyát, és banánt szeletelünk rá.  Előmelegített sütőben, 180°-on 25-30 percig sütjük alsó-felső programon. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Édes sütemények