Tonhal saláta szénhidrátcsökkentett tésztával

Hozzávalók:
  • 20 dkg D Life szénhidrátcsökkentett orsótészta
  • 6 db koktélparadicsom
  • néhány olivabogyó
  • 160 g tonhal
  • 15 dkg csemegekukorica
  • 2 ek olívaolaj
  • 4 ek light majonéz
  • 4 ek light joghurt
  • 1 ek citromlé
  • Himalaya só, bors (ízlés szerint)
Elkészítés

Forraljunk vizet, tegyünk bele sót és olívaolajat. Mikor felforrt, tegyük bele a tésztát, és főzzük készre. Vigyázzunk, nehogy túl puhára főzzük, hiszen az öntettől tovább puhul majd.

A paradicsomot vágjuk tetszőleges szeletekre, az olivabogyót pedig félbe vagy karikákra. Utána adjuk hozzá a kukoricát és a tonhalat, majd keverjük össze a tésztával, és az egészet forgassuk össze egy kevés olivaolajjal.

Készíthetünk hozzá könnyed öntetet is, ehhez a majonézt, a joghurtot és a citromlevet keverjük össze, majd adjuk a többihez.

Ha elkészült, pár órára tegyük be a hűtőbe, és utána tálalhatjuk egytálételként vagy köretként is.

A receptet nyugodtan formáld a saját ízlésed szerint: add hozzá kedvenc fűszereidet, és csempéssz bele további zöldségeket is!

Kapcsolódó termékeink

No data was found