Kefires pizza

Hozzávalók:
Elkészítés

A sütőt 200 fokra előmelegítjük, míg közben a száraz alapanyagokat összekeverjük, és hozzáadjuk a kefirt, illetve a vizet.

A masszát kikeverjük – nem kell megijedni, ha a tészta túl ragacsos vagy túl lágy: a 70%-os teljes kiőrlésű liszttel egyengethetjük az állagot, amíg a tészta gyúrható nem lesz. Ezután a feltéthez a sajtot lereszeljük, és kikészítjük a többi hozzávalót is (szalámi, paradicsomszósz).

A tepsit kikenjük olívaolajjal, és a tésztát tepsi méretűre nyújtjuk, majd belehelyezzük. Ezt követően rátesszük a feltétet: paradicsomszósz, szalámi, sajt.

A pizzatésztát 200 fokon, 30 perc alatt alsó-felső programon megsütjük.

Kapcsolódó termékeink

No data was found