
Kefires pizza
Hozzávalók:
- 500g D-Life szénhidrátcsökkentett sütőkeverék
- 200g + 20g (gyúráshoz) D-Life szénhidrátcsökkentett sütőkeverék 70%-os teljes kiőrlésű liszttel
- 1 kávéskanál erdélyi só
- 1 kávéskanál szódabikarbóna
- 1 evőkanál eritrit
- 300g kefir
- 1 bögre langyos víz
- 2 evőkanál olívaolaj
- paradicsomszósz (ízlés szerint)
- 25dkg szalámi
- 25dkg sajt
Elkészítés
A sütőt 200 fokra előmelegítjük, míg közben a száraz alapanyagokat összekeverjük, és hozzáadjuk a kefirt, illetve a vizet.
A masszát kikeverjük – nem kell megijedni, ha a tészta túl ragacsos vagy túl lágy: a 70%-os teljes kiőrlésű liszttel egyengethetjük az állagot, amíg a tészta gyúrható nem lesz. Ezután a feltéthez a sajtot lereszeljük, és kikészítjük a többi hozzávalót is (szalámi, paradicsomszósz).
A tepsit kikenjük olívaolajjal, és a tésztát tepsi méretűre nyújtjuk, majd belehelyezzük. Ezt követően rátesszük a feltétet: paradicsomszósz, szalámi, sajt.
A pizzatésztát 200 fokon, 30 perc alatt alsó-felső programon megsütjük.
Kapcsolódó termékeink
No data was found