Húsos rakott tészta

Hozzávalók:
  • 25 dkg D-life szénhidrátcsökkentett fodros nagykocka tészta
  • 40 dkg darált hús
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • kókuszolaj
Elkészítés

Legutóbbi receptversenyünkre Polgár Judit küldte be ezt az egyszerű, mégis különleges receptet, melyet mi most D-life termékekkel osztunk meg Veletek, köszönjük!

25 dkg D-life szénhidrátcsökkentett fodroskocka tésztát sós vízben megfőzünk, leszűrjük.

40 dkg darált húst 1 fej hagymán megpirítunk, ízesítjük sóval, borssal, 2 gerezd fokhagymával, pici vizet öntünk alá, és puhára pároljuk. Egy jénait vékonyan kikenünk kókuszolajjal, a tészta felét ráöntjünk, picit sózzuk, majd a darált húst a tetejére öntjük, 1 kis pohár tejfölt simítunk rá, végül a maradék tésztával beborítjuk. A tetejére is teszünk tejfölt, és 200 fokos sütőben megsütjük.

Kapcsolódó termékeink

D-life szénhidrátcsökkentett fodros nagykocka gasztro 600g

D-life szénhidrátcsökkentett fodros nagykocka gasztro 5kg

D-life szénhidrátcsökkentett fodros nagykocka 200g