Cukkinis piskóta

Hozzávalók:

• 30dkg cukkini

• 6 M-es tojás

• 2 kávéskanál vaníliás eritrit

• 4 kávéskanál 5x erősségű édesítő

• 1 evőkanál tejszínes mogyoróaroma

• 6 evőkanál D-Life szénhidrátcsökkentett süteménykeverék

Elkészítés

A cukkinit lereszeljük, és kinyomkodjuk belőle a vizet, majd a tojásokat szétválasztjuk, és a fehérjét felverjük. A sárgájához hozzáadjuk az ötszörös erősségű édesítő felét, a  vaníliás eritritet és a tejszínes mogyoróaromát.

A édesítő másik felét a habhoz adjuk, melyet összekeverünk úgy, hogy a hab ne sérüljön. Ezután hozzáadjuk a D-Life szénhidrátcsökkentett süteménykeveréket, és a cukkinivel összekeverjük.

A kész masszát az olívaolajjal kikent formába öntjük, majd a 180 fokos előmelegített sütőben, alsó-felső programon, 25-30 perc alatt készre sütjük.

Kapcsolódó termékeink

No data was found