Carbonara spagetti

Hozzávalók:
  • 400g D-Life spagetti
  • 150g bacon
  • 60g csirkemell-sonka
  • 2 dl tejszín
  • Olívaolaj
  • erdélyi só
  • Bors
  • Szerecsendió
  • 1 ek. D-Life sütőkeverék 70% teljes kiőrlésű liszttel
Elkészítés

A D-Life spagettit sós, olívaolajos, lobogó vízben 15 perc alatt kifőzzük. Ezt követően a bacont kevés olívaolajon megpirítjuk, a sonkát, és a fokhagymát felkockázzuk, és hozzáadjuk a baconhöz. Mindezt pár percig pirítjuk, majd felöntjük tejszínnel, és megfűszerezzük: só, bors, szerecsendió. Végül a szószt 1 evőkanál D-Life teljes kiőrlésű liszttel sűrítjük.

Kapcsolódó termékeink

D-life szénhidrátcsökkentett spagetti tészta 200g